INUNDAŢII în Vâlcea şi Prahova: Oameni salvaţi dintr-o maşină surprinsă de ape/ Un bărbat, luat de viitură | FOTO

Două persoane au fost surprinse de inundaţii, într-o maşină, în Râmnicu Vâlcea, joi seara, în zona maternităţii din oraş, fiind salvate de pompieri, care au intervenit în mai multe zone pentru evacarea apei. În Prahova, un bărbat luat de viitură a fost salvat de pompieri.

4903 afișări
Imaginea articolului INUNDAŢII în Vâlcea şi Prahova: Oameni salvaţi dintr-o maşină surprinsă de ape/ Un bărbat, luat de viitură | FOTO

INUNDAŢII în Vâlcea şi Prahova: Oameni salvaţi dintr-o maşină surprinsă de ape/ Un bărbat, luat de viitură

Purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu, a declarat că persoanele nu puteau ieşi din autoturism din pricina apei crescute.

„Se intervine la inundaţie pe strada Remus Bellu, la maternitate, unde este un autoturism cu două persoane surprinse în interior, care nu pote ieşi din cauza apei. Maşina a fost tractată iar persoanele scoase de echipaj”, a afirmat Popescu.

Acesta a adăugat că pompierii intervin pentru evacuarea apei la subsoluri pe strada Ştirbei Vodă şi Cătăneştilor, din Râmnicu Vâlcea, dar şi la un beci din oraşul Călimăneşti.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier era închis în Râmnicu Vâlcea, din cauza apei strânse pe carosabil, pe strada Remus Bellu, în zona maternităţii şi pe strada Dacia, unde un pasaj a fost inundat.

Probleme din cauza ploilor sunt şi în judeţul Prahova, unde un bărbat din Câmpina a fost luat de viitură.

„Un bărbat de 65 de ani a fost luat de viitură în cartierul Bobolia. A fost găsit de către pompieri, este conştient şi asistat de către SMURD”, a spus Raluca Vasiloae, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.

Reprezentantul ISU Prahova a mai spus că pompierii intervin şi pentru a scoate apa dintr-o casă particulară din Câmpina, pe strada Redutei, precum şi din mai multe gospodării din Mizil.

Judeţul Prahova este sub atenţionare cod portocaliu de ploi până la ora 23, iar judeţul Vâlcea este sub atenţionare cod galben de precipitaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici