Ioan Mircea Paşcu, îndepărtat din lista de europarlamentari ai PSD: Trebuie să ai tendinţe sinucigase, dacă îţi îndepărtezi puţinii oameni apropiaţi

În contextul anunţării listei PSD pentru alegerile europarlamentare, eurodeputatul PSD Ioan Mircea Paşcu a scris, marţi, pe Facebook, că, "trebuie fie să ai un simţ de conservare atrofiat, fie tendinţe sinucigase", atunci când "îndepărtezi puţinii oameni apropiaţi pe care îi ai".

4866 afișări
Imaginea articolului Ioan Mircea Paşcu, îndepărtat din lista de europarlamentari ai PSD: Trebuie să ai tendinţe sinucigase, dacă îţi îndepărtezi puţinii oameni apropiaţi

Ioan Mircea Paşcu, îndepărtat de pe lista PSD de europarlamentare: Trebuie să ai tendinţe sinucigase, dacă îţi îndepărtezi puţinii oameni apropiaţi

"Trebuie fie să ai un simţ de conservare atrofiat, fie tendinţe sinucigase, dacă atunci când şi aşa ai puţini oameni apropiaţi, să faci tot posibilul să ţi-i îndepărtezi şi pe aceştia! Dar, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere, chiar dacă e tot atât de adevărat că fiecare pasăre pe limba ei piere!?", a scris, marţi, pe Facebook, Ioan Mircea Paşcu.

Fost ministru al Apărării, cu activitate politică îndelungată, Paşcu nu se regăseşte pe lista anunţată de PSD pentru alegerile europarlamentare din 26 mai.

Întrebat de cineva pe Facebook dacă "europarlamentarii nu se pensionează", social-democratul a răspuns că "se pensionează ei, nu sunt «pensionaţi» de alţii!?".

Liderii PSD au votat, luni, în şedinţa CExN, lista formaţiunii pentru alegerile europarlamentare. Astfel, pe primele trei locuri se află Rovana Plumb, Carmen Avram şi Claudiu Manda, a anunţat liderul formaţiunii, Liviu Dragnea.

Lista completă a PSD, votată în şedinţa CExN al partidului:

1. Rovana Plumb
2. Carmen Avram
3. Claudiu Manda
4. Cristian Terhes
5. Dan Nica
6. Maria Grapini
7. Tudor Ciuhodaru
8. Dragoş Benea
9. Victor Negrescu
10. Andi Cristea
11. Natalia Intotero
12. Gabriela Zoană
13. Bianca Gavriliţă
14. Emilian Pavel
15. Doina Pană
16. Crina Fiorela Chilat
17. Bălănică Mariana
18. Răzvan Popa
19. Luminiţa Jivan
20. Păvelescu Alin
21. Augustin Ioan
22. Cătălin Grigore
23. Paţurcă Roxana
24. Oana Florea
25. Pui Dragoş Cristian
26. Macaveiu Mihai Ion
27. Liviu Brăiloiu
28. Florin Manole
29. Ion Voinea
30. Horia Grama
31. Alexandru Popa
32. Aida Căruceru
33. Gheorghe Tomoiagă
34. Anca Daniela Raiciu
35. Marius Mărgărit
36. Calenţaru Nasi
37. Cristina Tărteaţă
38. Petru Moţ
39. Luminiţa Ţundrea
40. Iacob Emanuel
41. Cătălin Mitică Unciuleanu
42. Gabriel Bogdan Răducanu
43. Andrei Sima
44. Laurenţiu Ion Fluerici

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici