Iohannis a făcut avansări în grad la MApN, SRI, SPP şi MAI, înaintea Zilei Naţionale

Aproape 90 de ofiţeri din MApN, SRI, SPP şi MAI au fost înaintaţi în grad de preşedintele Klaus Iohannis înaintrea Zilei Naţionale a României.

14167 afișări
Imaginea articolului Iohannis a făcut avansări în grad la MApN, SRI, SPP şi MAI, înaintea Zilei Naţionale

Iohannis a făcut avansări în grad la MApN, SRI, SPP şi MAI, înaintea Zilei Naţionale

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat marţi decrete privind înaintarea în gradul de general-locotenent – cu trei stele a generalilor-maiori – cu două stele Băiceanu Petru, Berdilă Iulian, Incicaş Teodor, Ioniţă Dorin, Panait Mihai şi Postu Corneliu, toţi din Ministerul Apărării Naţionale.

Au fost înaintaţi în în gradul de general-maior – cu două stele generalii de brigadă – cu o stea Bondor Remus-Hadrian, Cipu Anton-Radu, Luca Constantin, Mazilu Liviu-Marian, Nan Ciprian-Constantin, Palaghia Ovidiu-Constantin, Stan Gabriel.

A fost semnat un decret privind înaintarea în gradul de general-maior – cu două stele a generalului de brigadă – cu o stea Toma Dorin, din Ministerul Apărării Naţionale.

Le-a fost acordat gradul de general de brigadă – cu o stea colonelului Apopei Cristinel, colonelului Apostol Cristian-Marius, colonelului Dragomir Ilie-Marian, colonelului Ilinca Constantin, colonelului Manea Robert-Cristian, colonelului Mocanu Bixi-Pompiliu, colonelului Piţu Cătălin-Ranco, colonelului Ricu Adrian, colonelului Scurt Cornel-Traian, colonelului Tomoială Marius-Gabriel, colonelului Tudor Adrian, colonelului Turculeţ Gabriel-Constantin, colonelului Vasiliu Adrian din Ministerul Apărării Naţionale.

S-au semnat decret privind acordarea gradului de general de flotilă aeriană – cu o stea comandorilor Micloş Cătălin-Eugen, Şerbeszki Marius, Mustăţea Marinică, Neculae Marcel, Toma Alecu, din Ministerul Apărării Naţionale.

A fost înaintat în gradul de general - cu patru stele general-locotenentul– cu trei stele Bălan Ionel-Sorin din Serviciul de Telecomunicaţii Speciale.

De asemenea, s-a acordat gradul de general de brigadă – cu o stea colonelului Negulescu Daniel-Cristian din Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, dar şi colonelului Ghera Claudiu din Serviciul de Telecomunicaţii Speciale. colonelului Lungu Bogdan-Mihai, colonelului Balog Adrian, colonelului Dragomir Radu, din aceeaşi structură.

Au fost semnate decret privind înaintarea în gradul de general-maior – cu două stele a generalului de brigadă – cu o stea Joiţa-Barbu Narcis Petruţ din Serviciul de Protecţie şi Pază; şi privind înaintarea în gradul de general-maior – cu două stele, în retragere, a generalului de brigadă, în retragere, Chioţea Marin din Ministerul Apărării Naţionale.

Un alt decret a fost privind acordarea gradului de general de brigadă – cu o stea, în retragere, colonelului, în retragere, Ivan Ion şi colonelului, în retragere, Lung Flaviu-Dănuţ, precum şi colonelului, în retragere, Pavel Cornel, colonelului, în retragere, Popa Gheorghe, colonelului, în retragere, Seteanu Mircea-Marian, colonelului, în retragere, Stoica Ion, din Ministerul Apărării Naţionale.

A fost semnat un alt decret privind acordarea gradului de general de flotilă aeriană – cu o stea, în retragere, comandorului, în retragere, Casapu Eugen-Mihail din Ministerul Apărării Naţionale, dar şi comandorului, în retragere, Coşerea Eminescu şi colonelului, în retragere, veteran de război, Ciocan Ioan din Ministerul Apărării Naţionale şi colonelului, în retragere, veteran de război, Prunduş Gheorghe din Ministerul Apărării Naţionale.

A fost semnat decret privind înaintarea în gradul de general - cu patru stele a general-locotenentului– cu trei stele Ionescu Răzvan din Serviciul Român de Informaţii.

Alt decret a privit înaintarea în gradul de general locotenent– cu trei stele a generalului – maior cu două stele Bizadea Romeo-Cristian din Serviciul Român de Informaţii., a general – maiorului cu două stele Ciocîrlan Adrian, a general – maiorului cu două stele Răducu Gheorghe-Stancu,

Colonelul Gegea Laurenţiu-Constantin din Serviciul de Protecţie şi Pază a devenit Decret general de brigadă – cu o stea, La fel şi colonelul Munteanu Milorad-Ionel, colonelul Popa Grigore-Marius, din Serviciul de Protecţie şi Pază.

Colonel, în retragere, Bădescu Teodor din Ministerul Afacerilor Interne, a primit gradul de general de brigadă – cu o stea, în retragere.

A fost semnat un decret privind acordarea gradului de general de brigadă – cu o stea, în retragere, colonelului, în retragere, Ene Constantin şi privind acordarea gradului de general de brigadă – cu o stea, în retragere, colonelului, în retragere, Peţu Paraschiv, colonelului, în retragere, Rogojeanu Cristian, colonelului, în retragere, Rus Remus din Ministerul Afacerilor Interne.

Au fost semnate decrete privind înaintarea în gradul de general – cu patru stele a general-locotenentui – cu trei stele Iamandi Dan-Paul.

A fost înaintat în gradul de general-maior – cu două stele generalul de brigadă – cu o stea Duduc Benone-Gabriel, colonelul Ferencz Daniel-Mihai , colonelul Sandu Ion, colonelul Stegăroiu Ionel-Cătălin din Ministerul Afacerilor Interne.

A fost avansat în gradul profesional de chestor-şef de poliţie chestor principal de poliţie Vasilescu Liviu din Ministerul Afacerilor Intern.

Au fost avansaţi în gradul profesional de chestor principal de poliţie chestorul de poliţie Minoiu Valentin, chestorul de poliţie Miriţescu Eduard, chestorul de poliţie Necula Mihai-Cătălin, chestorul de poliţie Peligrad Ion.

Li s-a acordat gradul profesional de chestor de poliţie următorilor: comisar-şef de poliţie Badea Marian, comisar-şef de poliţie Belinski Cătălin , comisar-şef de poliţie Cojocariu Cristina-Mihaela, comisar-şef de poliţie Coman Florin, comisar-şef de poliţie Coman Nuşa-Mirela, comisar-şef de poliţie Costea Vasile, comisar-şef de poliţie Dana Ionuţ-Bogdan, comisar-şef de poliţie Gălăţeanu Niculae-Tiberiu, comisar-şef de poliţie Grecu Răzvan, comisar-şef de poliţie Ivaşcu Victor-Ştefan, comisar-şef de poliţie Jianu Ana-Maria, comisar-şef de poliţie Linţă Ştefan-Andrei, comisar-şef de poliţie Rus Mihai, comisar-şef de poliţie Stoica Cornel-Laurian, comisar-şef de poliţie Tache Vasile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
iohannis,
ofiţeri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici