Iohannis, la Club Colectiv: Este un spaţiu total impropriu, s-au ignorat norme simple

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, la plecarea de la Club Colectiv, că a văzut localul şi că spaţiul este total impropriu, el spunând că ”este de neimaginat că în acel spaţiu au putut să fie atâţia oameni la un concert” şi că tragedia s-a produs pentru că ”au fost ignorate norme simple”.

1508 afișări
Imaginea articolului Iohannis, la Club Colectiv: Este un spaţiu total impropriu, s-au ignorat norme simple

Iohannis la Club Colectiv: Este un spaţiu total impropriu, s-au ignorat norme simple (Imagine: Andreea Alexandru / Mediafax Foto)

”Am ţinut să văd locul în care s-a petrecut tragedia de aseară, să las aici un buchet de flori şi o lumânare. Dumnezeu să îi ierte pe cei decedaţi! Celor care au scăpat din tragedie, sănătate şi să aibă noroc să scape repede şi bine! Familiilor îndurerate le transmit sincere condoleanţe, sunt în gând şi în suflet alături de ei, iar familiilor răniţilor le doresc să aibă speranţă, credinţă şi cei internaţi să scape cu bine”, a afirmat Iohannis.

El a spus, după ce a văzut localul, că este un spaţiu total impropriu.

”Am vrut să văd locul. Este un spaţiu total impropriu, am discutat cu cei de faţă. Este de neimaginat că în acest spaţiu au putut să fie atâţia oameni la un concert şi să se întâmple totul într-un timp atât de scurt. Tragedia s-a întâmplat pentru că au fost ignorate norme simple”, a spus preşedintele.

Iohannis a ajuns la Clubul Colectiv din centrul Capitalei în jurul orei 12.45, după ce a fost la Spitalul Floreasca, unde se află o parte a victimelor tragediei.

Şeful statului a adus un buchet de cale albe şi a aprins o lumânare lângă zidul localui, unde sunt depuse mai multe lumânări şi flori.

În urma incendiului produs vineri seară în Clubul Colectiv din centrul Capitalei şi-au pierdut viaţa 27 de oameni, iar alţi aproximativ 200 au fost răniţi. La acest moment, 146 de persoane sunt internate la 12 spitale din Bucureşti.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici