Ion Iliescu, huiduit din nou la comemorarea eroilor Revoluţiei (Video)

Fostul preşedinte Ion Iliescu a fost huiduit din nou, luni dimineaţă, la manifestările de comemorare a eroilor revoluţiei din Piaţa Revoluţiei, un bătrân încercând să se apropie de acesta şi să îi reproşeze că în decembrie 1989 i-au murit doi copii, bărbatul fiind scos de jandarmi din mulţime.

146 afișări
Imaginea articolului Ion Iliescu, huiduit din nou la comemorarea eroilor Revoluţiei (Video)

Ion Iliescu, huiduit din nou la comemorarea eroilor Revoluţiei (Imagine: Mediafax Foto)

Bărbatul le-a spus forţelor de ordine care l-au luat din mulţime că Ion Iliescu este vinovat pentru că i-au murit la revoluţie doi copii şi l-a înjurat în continuare pe fostul şef al statului.

Acesta a fost dus la Secţia 1 Poliţie pentru a fi identificat. Bărbatul se numeşte Constantin Georgescu, are 78 de ani şi locuieşte în sectorul 1 al Capitalei.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat, pentru MEDIAFAX, că bărbatul va fi sancţionat conform Legii 61, pentru injurii, urmând să primească amendă sau avertisment.

Ion Iliescu a venit în Piaţa Revoluţiei din Capitală pentru a depune o coroană de flori la Monumentul pentru Cinstirea Eroilor Revoluţiei.

La manifestările din Piaţa Revoluţiei pentru comemorarea victimelor din decembrie 1989 au participat şi primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, preşedintele PSD, Mircea Geoană, Sergiu Nicolaescu.

La Monumentul pentru Cinstirea Eroilor Revoluţiei a fost organizat un ceremonial militar, urmat de slujbă religioasă oficiată de o garnizoană a preoţilor militari.

În urmă cu o zi, Ion Iliescu a fost la Cimitirul Eroilor Revoluţiei pentru a depune o coroană de flori, iar la un moment dat din mulţime au început vociferări şi unii dintre cei prezenţi au aruncat cu monede în direcţia fostului preşedinte. În public s-a auzit şi scandarea "Iliescu, judecat, pentru sângele vărsat".

Citeşte şi:

Ion Iliescu, primit cu ostilitate şi lovit cu monede la comemorarea eroilor Revoluţiei

Iliescu: Incidentul de la cimitirul Eroilor, un "act de provocare" organizat de "impostorul" Mărieş

PSD: "Manifestările" la care a fost supus Ion Iliescu sunt regretabile

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici