Ion Ţiriac a primit placheta de onoare a MAI - FOTO

Ion Ţiriac a fost premiat, joi, cu placheta de onoare a Ministerului Afacerilor Interne (MAI), după ce a donat un avion medical care este folosit de SMURD şi urmează să doneze clubului Dinamo un patinoar olimpic.

132 afișări
Imaginea articolului Ion Ţiriac a primit placheta de onoare a MAI - FOTO

Ion Ţiriac a primit placheta de onoare a MAI

Potrivit MAI, omul de afaceri a primit cea mai înaltă distincţie a instituţiei "pentru sprijinul constant acordat Ministerului Afacerilor Interne şi pentru contribuţia adusă la promovarea sportului românesc, a tenisului şi a imaginii României în lume".

În cadrul ceremoniei, ministrul de Interne Gabriel Oprea i-a mulţumit lui Ion Ţiriac pentru avionul echipat medical pe care acesta l-a donat SMURD şi a apreciat iniţiativa acestuia de a dona Clubului Sportiv Dinamo un patinoar olimpic.

"Domnia sa va dona clubului Dinamo, sportului românesc, un patinoar (…) Vreau să vă spun că acest patinoar va fi numit «Ion Ţiriac». Am discutat cu juriştii noştri şi, de astăzi, facem toate demersurile legale ca să putem îndeplini acest proiect", a spus Oprea.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici