Ironii la adresa lui Iohannis, după refuzul preşedintelui de a participa la dezbateri. Firea spune că „fuga e ruşinoasă, dar sănătoasă!”/ Fifor: „Câtă dezamăgire” - FOTO

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, este ironică la adresa lui Klaus Iohannis şi scrie pe Facebook, în contextul în care preşedintele refuză o dezbatere cu Viorica Dăncilă, şi transmite că „fuga este ruşinoasă, dar sănătoasă”.

2051 afișări
Imaginea articolului Ironii la adresa lui Iohannis, după refuzul preşedintelui de a participa la dezbateri. Firea spune că „fuga e ruşinoasă, dar sănătoasă!”/ Fifor: „Câtă dezamăgire” - FOTO

Ironii la adresa lui Iohannis, după refuzul preşedintelui de a participa la dezbateri. Firea spune că „fuga e ruşinoasă, dar sănătoasă!”/ Fifor: „Câtă dezamăgire” - FOTO

„Pe principiul: fuga e ruşinoasă dar sănătoasă! Pentru el, nu pentru ceilalţi!”, a scris, miercuri, Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook.

Mesajul este însoţit de o imagine în care apare „Cumintenia pământului” a lui Brâncuşi, sub care apare o bulă: „Şi zici că dezbatere nu...”.

În replică, în aceeaşi fotografie, apare statuieta „Gânditorul”, care spune, tot printr-o bulă: „Nu”.

Edilul Capitalei în ironizează astfel pe seful statului, Klaus Iohannis, care refuză o dezbatere cu Viorica Dăncilă, pentru turul 2 al alegerilor prezidenţiale.

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că nu poate exista nicio dezbatere cu un candidat al unui partid care a guvernat împotriva românilor timp de trei ani. Şeful statului a precizat că „nu poate fi niciun schimb de idei cu reprezentanta unui PSD nereformat”.

Fifor: Câtă dezamăgire trebuie să fie în tabăra Iohannis pentru că nu participă la confruntare

Mihai Fifor a afirmat, miercuri, că tabăra preşedintelui Iohannis este dezamăgită şi dispreţuitoare în ceea ce-l priveşte pe preşedinte, din moment ce acesta nu partiicpă la dezbaterea electorală cu Viorica Dăncilă. Acesta a mai scris că Viorica Dăncilă este mai curajoasă.

"Era o vreme în care comandanţii oştilor adverse stabileau să se lupte între ei, unul la unu, ca să se decidă astfel victoria. Era o luptă de onoare, în care cei doi erau gata de sacrificiu pentru a cruţa vieţile oştenilor lor. În zilele noastre, la nivel simbolic, regăsim acest tip de încleştare în dezbaterile electorale dintre principalii candidaţi", a scris Mihai Fifor, miercuri, pe Facebook.

Fifor a mai spus că tabărăra preşedintelui Iohannis este dezamăgită şi-l dispreţuiete pe preşedinte pentru că nu participă la "confruntarea de onoare" cu Viorica Dăncilă.

"Fiecare se luptă pentru a-i reprezenta cât mai bine pe cei care şi-au pus încrederea în ei. Câtă dezamăgire şi cat dispreţ trebuie să fie la cei din tabăra lui Iohannis când văd că liderul lor nu se prezintă la confruntarea de onoare! Câtă ruşine pe obrazul celui care mima bărbăţia în lupta anti-PSD, dar fuge mâncând pământul de la prima înfruntare!", a mai scris Mihai Fifor.

În continuarea postării, Secretarul General al PSD scrie că Viorica Dăncilă nu beneficiază de avantajele imunităţii prezidenţiale şi de "serviciile" lui Iohannis.

"Viorica Dăncilă nu a are nici «armura» imunităţii prezidenţiale, nici «serviciile» de care se bucură Iohannis. Are însă două calităţi mult mai importante, care îi lipsesc cu desăvârşire actualului preşedinte: inima, care bate alături români şi curajul de a se lupta pentru ei!", a conchis Fifor.

Viorica Dăncilă l-a provocat pe Klaus Iohannis la cel puţin două dezbateri electorale în campania dinaintea celui de-al doilea tur al prezidenţialelor, însă preşedintele României a refuzat.

Campanie electorală începe pe 15 noiembrie şi se încheie pe 23 noiembrie, ora 7.00.

Taguri:
firea,
ironii,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici