ISJ Gorj face anchetă după apariţia unor imagini cu elevi care se lovesc la îndemnul unui profesor

Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj a deschis, vineri, o anchetă, după ce într-o postare pe internet apar imagini cu câţiva elevi de la o şcoală din judeţ care se lovesc reciproc la îndemnul profesorului de sport cu care aveau ore.

680 afișări
Imaginea articolului ISJ Gorj face anchetă după apariţia unor imagini cu elevi care se lovesc la îndemnul unui profesor

ISJ Gorj face anchetă după apariţia unor imagini cu elevi care se lovesc la îndemnul unui profesor

Conform inspectorului şcolar general adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj, Marius Badea, incidentul ar fi avut loc la Şcoala generală din comuna Stoina, acesta deplasându-se acolo pentru a face verificările de rigoare.

"Încercăm să vedem dacă la această şcoală s-au întâmplat acele lucruri care apar în filmarea de pe internet şi dacă este aşa vom lua măsuri drastice. Voi discuta cu conducerea şcolii şi cu profesorul în cauză, după care vă vom comunica ce măsuri dispunem", a spus Marius Badea.

Imagini cu câţiva elevi de la o şcoală din judeţul Gorj care se lovesc reciproc la îndemnul profesorului de sport au apărut, în această săptămână, pe internet.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici