Italienii au primit undă verde pentru nuntă. Care sunt condiţiile

  • Livia şi Tiziano au fost printre primii italieni care şi-au unit destinele.
  • Oaspeţii trebuie să facă un test cu cel puţin 48 de ore înainte de nuntă.
  • Oaspeţiii trebuie să prezinte dovada unui vaccin cu 15 zile înaintea nunţii.
347 afișări
Imaginea articolului Italienii au primit undă verde pentru nuntă. Care sunt condiţiile

Italienii au primit undă verde pentru nuntă. Care sunt condiţiile

Cuplurile din Italia au primit, în sfârşit, undă verde, pentru nunţi. Asta atâta timp cât respectă măsurile stricte anti-COVID-19. 

Livia Rigillo şi Tiziano Spina au fost printre primii care şi-au legat destinul la Roma, alături de familie şi prieteni.

„Mai presus de toate a fost stresant. Am vrut să sărbătorim alături de mulţi prieteni, care astăzi ne-au făcut cadouri frumoase, cu videoclipuri, fiecare de la casa lor. Din fericire, săptămâna aceasta am devenit „zona albă”, aşa că mai avem puţin timp să ne sărbătorim căsătoria cu prietenii”, a spus Tiziano Spina, mire

Livia şi Spina urmau să se căsătorească pe 7 martie 2020 cu 300 de invitaţi, dar pandemia le-a dat planurile peste cap. Acum, Livia este însărcinată în şapte luni şi se poate bucura de nuntă, la un restaurant cu vedere la Vatican şi la Roma.

„De fapt, eram pe punctul de a ne căsători anul trecut. Am găsit o altă locaţie frumoasă, dar, din cauza circumstanţelor, pe 9 martie (2020) s-a închis totul din cauza COVID-19 şi a trebuit să amânăm cu un an”, a afirmat Livia Spina, mireasa.

Oaspeţii la recepţiile de nuntă trebuie să facă un test cu cel puţin 48 de ore înainte de nuntă sau să prezinte dovada unui vaccin finalizat cu 15 zile în urmă. Vor fi maxim 30 de participanţi, potrivit AP.



 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici