Iubitorii de călătorii îşi pot alege cabana prin aplicaţia dedicată 100% caselor de vacanţă

  • Acum există o platformă dedicată 100% caselor de vacanţă.
  • Casele de vacanţă sunt cu peste 80% mai căutate în pandemie.
  • Preţurile ajung la 500 de lei pe noapte de persoană.
2516 afișări
Imaginea articolului Iubitorii de călătorii îşi pot alege cabana prin aplicaţia dedicată 100% caselor de vacanţă

Iubitorii de călătorii îşi pot alege cabana prin aplicaţia dedicată 100% caselor de vacanţă

Vlad este IT-ist, dar are şi pasiunea călătoriilor la munte. A profitat de restricţiile din pandemie ca să îşi închirieze un loc izolat în care să petreacă timp doar cu prietenii. Nu a fost singurul, pentru că cererile pentru cabane au crescut cu peste 80% în pandemie, potrivit Travelminit.

Acum există şi o platformă online dedicată doar cabanelor. Acolo se pot închiria pentru preţuri între 200 şi 500 de lei pe noapte.

„Am avut o vacanţă destul de mişto anul trecut. Am mers undeva în munţi am închiriat exact o cabană. Era în mijlocul naturii, noaptea chiar îmi era frică că or să vină ceva urşi sau lupi peste noi efectiv. Mă bucur că există o alternativă la internaţionale, peste două weekenduri mai exact o să fac o ieşeală la munte cu prietenii mei şi o să verific şi platforma aceasta pentru că am văzut că au multe cabane mişto”, a spus Vlad Nicoară, DevOps Engineer.

Ideea platformei i-a venit lui Costi Zărnescu. El construia cabane în pandemie şi s-a gândit ca în loc să le urce pe plaformele existente, mai bine vine el cu un nou business al său în care să includă propriile locaţii, dar şi pe ale altora. Pe Rentakub poţi găsi case de vacanţă în Bacău, Băile Felix, Râşnov, Slănic-Moldova sau Bran.

„Noi la bază suntem, dacă doriţi, constructori de structuri din lemn şi ulterior am dezvoltat case de vacanţă tip cub, pe care le închiriem prin platforma noastră şi am zis că dacă tot închiriem casele noastre de vacanţă cub haide s-o deschidem, s-o facem mai largă pentru mai multe tipuri de proprietăţi. A intrat pe platformă, a văzut că unitatea este disponibilă. În 20 de secunde a rezervat cu cardul şi ştie că este a lui”, a declarat Costi Zărnescu, fondator Rentakub.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici