Iurie Darie a fost externat. Starea lui nu impunea rămânerea în spital - VIDEO

Actorul Iurie Darie a fost externat, sâmbătă noapte, de la Spitalul de Urgenţă "Floreasca" după ce medicii i-au făcut mai multe investigaţii şi au constatat că starea lui nu este gravă astfel încât să impună internarea, au declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, surse medicale.

119 afișări
Imaginea articolului Iurie Darie a fost externat. Starea lui nu impunea rămânerea în spital - VIDEO

Iurie Darie a fost externat. Starea lui nu impunea rămânerea în spital (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

De altfel, nici actorul nu a dorit să rămână în spital dacă nu starea lui nu prezenta un risc vital iminent.

Iurie Darie s-a prezentat, sâmbătă seară, la Camera de Gardă a Spitalului "Floreasca", după ce i s-a făcut rău în timp ce se afla într-un restaurant.

Potrivit evaluărilor medicale, actorul ar fi suferit o lipotimie.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici