Jaf armat la o casă de schimb valutar din Galaţi - VIDEO

O casă de schimb valutar din centrul municipiului Galaţi, de pe strada Brăilei, a fost jefuită, sâmbătă, în jurul orei 9.30, de doi indivizi mascaţi care au ameninţat-o pe casieră cu pistolul, după care au furat în jur de 15.000 de lei noi şi au dispărut, fără să rănească pe cineva.

127 afișări
Imaginea articolului Jaf armat la o casă de schimb valutar din Galaţi - VIDEO

Jaf armat la o casă de schimb valutar din Galaţi (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit Cristinei Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, cei doi indivizi care aveau glugi pe cap şi feţele acoperite cu batiste şi eşarfe au ameninţat-o cu un pistol şi cu un dispozitiv cu electroşocuri pe casiera unei case de schimb valutar situată pe o stradă centrală din municipiu. Conform sursei citate, în timpul jafului, uşa de la ghişeul casei de schimb valutar era deschisă, iar seiful era descuiat.

La ora transmiterii acestei ştiri, casiera dă declaraţii poliţiştilor sosiţi la faţa locului, care au încercuit zona.

Cristina Tatulici a mai spus că la ora 9.22 casiera a sunat la Poliţie şi a relatat că a fost ameninţată de doi indivizi cu glugi pe cap şi cu batiste şi eşarfe la gură.

"Cei doi erau tineri, potrivit declaraţiilor casierei. Nu am identificat foarte mulţi martori la faţa locului, unde, la ora actuală, se află poliţiştii, care au început ancheta şi ridică urme papilare", a spus Tatulici.

Aceasta a adăugat că deocamdată nu există un cerc de suspecţi şi că poliţiştii încearcă să culeagă cât mai multe date de la martori şi vizionează imaginile care au fost surprinse de camerele de supraveghere ale casei de schimb valutar.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Galaţi, casiera a apăsat imediat butonul de panică şi într-un minut au ajuns la faţa locului reprezentanţii firmei de pază cu care casa de schimb valutar are contract în acest sens, iar poliţiştii au ajuns la locul jafului în trei minute de la momentul în care au fost chemaţi.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici