VIDEO  Jaf la drumul mare: oamenii au furat hălci de carne dintr-un caminon răsturnat

23.000 kg de carne s-au răsturnat dintr-un camion, ocazie cu care localnicii au fugit cu bucăţi de vită şi de porc, furtul petrecându-se chiar în faţa poliţiei.

4064 afișări
Imaginea articolului Jaf la drumul mare: oamenii au furat hălci de carne dintr-un caminon răsturnat

Jaf la drumul mare: oamenii au furat hălci de carne dintr-un caminon răsturnat

Un camion încărcat cu peste 23.000 de kilograme de carne a fost implicat într-un accident de circulaţie în San Luis, oraş situat la nord-vest de Buenos Aires, Argentina, după care a fost jefuit.

Imaginile înregistrate cu un telefon mobil a surprins momentul în care locuitorii au început să fure cantităţi mari din carnea împrăştiată la locul accidentului.

În ciuda prezenţei masive a forţelor de poliţie în zonă, numeroase persoane s-au apropiat deloc stânjenite de camionul răsturnat şi au luat o parte din marfă.

Şoferul camionului a fost transportat la spital, fără să fi suferit răni grave. În videoclip, străzile pot fi văzute ca fiind blocate de trafic, în timp ce mulţimea traversează drumul ducând bucăţi de carne.

Abia odată cu sosirea unei echipe speciale de poliţie, jafurile au fost oprite, folosind gloanţe de cauciuc pentru a dispersa mulţimea.

Camionul a rămas multă vreme pe drum cu o parte din marfă încă răsturnată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici