Jaf la o casă de schimb valutar din Capitală

Un tânăr a furat 1.000 de euro, 300 de dolari, precum şi o sumă în lei, după ce a intrat într-o casă de schimb valutar, unde a lovit-o cu pumnul în faţă pe casieră, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

13 afișări
Imaginea articolului Jaf la o casă de schimb valutar din Capitală

Jaf la o casă de schimb valutar din Capitală (Imagine: Thomas Campean/Arhiva Mediafax Foto)

Christian Ciocan a precizat că tânărul, în vârstă de 25 - 30 de ani, a intrat într-o casă de schimb valutar de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara din Capitală, unde i-a cerut casierei un pahar cu apă.

În timp ce femeia îi aducea paharul, suspectul a lovit-o cu pumnul în faţă şi a furat 1.000 de euro, 300 de dolari şi o sumă în lei, după care a fugit.

El este căutat, în prezent, de poliţişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici