Jeff Bezos, fondatorul Amazon, plănuieşte să se mute din Seattle

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, a declarat că se va muta din Seattle în Miami, oraşul în care a copilărit, pentru a fi aproape de părinţii săi şi de operaţiunile firmei sale spaţiale Blue Origin de la Cape Canaveral, potrivit Reuters.

423 afișări
Imaginea articolului Jeff Bezos, fondatorul Amazon, plănuieşte să se mute din Seattle

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, plănuieşte să se mute din Seattle

„Oricât de incitantă este mutarea, este o decizie emoţională pentru mine. Seattle, vei avea întotdeauna o bucată din inima mea”, a declarat miliardarul într-o postare pe Instagram, joi.

Postarea a inclus o înregistrare video cu Bezos în primul birou al Amazon din Seattle, unde a fondat compania de comerţ electronic din garajul său în 1994 şi a transformat-o într-unul dintre cei mai mari retaileri din lume.

Operaţiunile companiei spaţiale private Blue Origin se mută din ce în ce mai mult la Cape Canaveral, a adăugat Bezos.

Creşterea rapidă a Amazon a transformat cartierul South Lake Union din Seattle, înlocuind depozitele şi parcările cu turnuri de birouri, lucrători din domeniul tehnologiei foarte bine plătiţi şi restaurante scumpe. Creşterea a contribuit la un boom economic şi la creşterea chiriilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici