Joburi de criză: între 800 şi 4.000 de euro pe lună

Mulţi dintre românii concediaţi în această perioadă îşi pot găsi un job în străinătate, atât în agricultură, cât şi în alte domenii.

127 afișări
Imaginea articolului Joburi de criză: între 800 şi 4.000 de euro pe lună

Joburi de criză: între 800 şi 4.000 de euro pe lună

Şomerii români care au o calificare la bază, licenţiaţii sau cei care se pricep la cules de căpşuni rămân în atenţia angajatorilor străini. Ademeniţi cu salarii reale între 800 şi 4.000 de euro, specialiştii lăsaţi pe drumuri de criză au de unde alege: Germania, Italia, Marea Britanie sau Danemarca sunt doar câteva dintre ţările europene care caută cu disperare să angajeze români.

Citeşte mai multe despre joburile de criză pe www.evz.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici