Judeţul Braşov va avea 27 de centre de vaccinare anti COVID-19. Câte doze de vaccin vor fi alocate

  • Judeţul Braşov va avea 27 de centre de vaccinare anti-Covid 19.
  • Autorităţile braşovene au început să lucreze la strategia care va fi implementată pentru buna funcţionare a centrelor.
  • Acestea vor fi deschise în oraşele din judeţ, dar şi în trei comune cu populaţie numeroasă.
4838 afișări
Imaginea articolului Judeţul Braşov va avea 27 de centre de vaccinare anti COVID-19. Câte doze de vaccin vor fi alocate

Judeţul Braşov va avea 27 de centre de vaccinare anti COVID-19. Câte doze de vaccin vor fi alocate

Reprezentanţii Prefecturii braşovene au anunţat că luni autorităţile au demarat discuţiile privind aplicarea Strategiei de vaccinare împotriva SARS-CoV-2 la nivelul judeţului Braşov. În total, în judeţ vor funcţiona 27 de centre de vaccinare, dintre care 16 în municipiul Braşov, câte două în municipiile Săcele şi Făgăraş şi câte unul în municipiul Codlea, oraşele Râşnov, Zărneşti şi Victoria, precum şi în comunele Prejmer, Bran şi Tărlungeni.

Fiecare centru de vaccinare va avea un medic şi trei asistente. Centrele vor fi organizate în clădiri care vor fi stabilite de autorităţile locale împreună cu cele judeţene.

De asemenea, depozitul de vaccinuri pentru Regiunea Centru care cuprinde judeţele Braşov, Covasna, Harghita, Alba, Mureş şi Sibiu va funcţiona în cadrul Spitalului Militar de Urgenţă Regina Maria din Braşov.

Pentru judeţul Braşov, prin Strategia naţională de vaccinare împotriva SARS-CoV-2, vor fi alocate aproximativ 120.000 de vaccinuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici