Jurnalista rusă arestată pentru că a protestat la televizor împotriva războiului: „Mama mea a fost făcută un zombi de propagandă”

Marina Ovsiannikova, jurnalistă de televiziune, protagonista episodului când a intrat în direct la TV, pentru a demonstra împotriva războiului din Ucraina, şi-a exprimat îngrijorarea pentru siguranţa sa personală şi pentru situaţia libertăţii presei în Rusia.

3642 afișări
Imaginea articolului Jurnalista rusă arestată pentru că a protestat la televizor împotriva războiului: „Mama mea a fost făcută un zombi de propagandă”

Jurnalista rusă arestată pentru că a protestat la televizor împotriva războiului: „Mama mea a făcut un zombi prin propagandă”

„Nu mă simt eroină, dar sper că sacrificiul pe care l-am făcut nu a fost inutil şi că oamenii încep să deschidă ochii. Mama mea care se uită la prezentatorul Vladimir Soloviov a fost făcută zombi de propaganda statului”, a spus Marina.

Marina nu a vrut să dea detalii despre modul în care a reuşit să-şi ducă la îndeplinire gestul demonstrativ, în pofida prezenţei unui poliţist la intrarea în studiourile de televiziune, respectivul fiind responsabile de prevenirea manifestărilor de disidenţă.

„Nu voi intra detalii, pentru că a fost o problemă de dezorganizare în securitatea postului”, a afirmat jurnalista.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici