Kevin Spacey va trebui să plătească 31 de milioane producătorilor serialului „House of Cards”

  • Un tribunal din Los Angeles a dat sentinţa, după trei ani de proces.
  • Suma reprezintă daunele provocate de cazul de hârţuire sexuală în care a fost implicat actorul.
1651 afișări
Imaginea articolului Kevin Spacey va trebui să plătească 31 de milioane producătorilor serialului „House of Cards”

Kevin Spacey va trebui să plătească 31 de milioane producătorilor serialului „House of Cards”

După aproape trei ani de bătălie juridică, un tribunal a decis că Kevin Spacey şi companiile sale de producţie vor trebui să plătească 31 de milioane de dolari producătorilor serialului TV „House of cards” ca despăgubire pentru prejudiciul produs.

Potrivit hotărârii, Spacey s-a făcut vinovat de comportament inadecvat considerat hărţuire sexuală faţă de mai mulţi membri ai echipajului care au lucrat la producţia „House of cards”.

Ca urmare a acestor comportamente, compania a suferit daune mari, fiind nevoită să blocheze cel de-al şaselea sezon al serialului TV, să rescrie scenariul (în mare parte construit pe figura dominantă a protagonistului Frank Underwood, interpretat de Spacey) şi să întrerupă serialul.

Kevin Spacey, 62 de ani, a fost eliminat brusc din popularul serial Netflix, în urma unei investigaţii interne, după ce au existat acuzaţii la adresa lui

Actorul Anthony Rapp l-a acuzat pe Spacey că i-a făcut avansuri sexuale când avea 14 ani, în anii 1980. Spacey a lansat o declaraţie în care spune că nu îşi aminteşte întâlnirea şi şi-a cerut scuze. În urma plângerii lui Rapp, însă, alţi bărbaţi l-au acuzat pe Spacey de hărţuire şi, în mai multe cazuri, au introdus şi acţiuni legale pentru despăgubiri.

În timpul audierilor de arbitraj, toate mărturiile cu excepţia uneia au fost considerate credibile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici