Kinjal şi Zircon, noile „arme invincibile” ale lui Putin

Rachete balistice şi de croazieră hipersonice formează tehnologia militară cu care se schimbă scenariul de război, conform Kremlinului.

10505 afișări
Imaginea articolului Kinjal şi Zircon, noile „arme invincibile” ale lui Putin

Kinjal şi Zircon, noile „arme invincibile” ale lui Putin

Rachetele balistice hipersonice „Kinjal” şi rachetele de croazieră hipersonice „Zircon” sunt noile arme pe care Vladimir Putin le-a descris drept „invincibile”.

Încrederea neştirbită a preşedintelui rus în aceste arme a fost exprimată într-o discuţie avută cu omologul lui din Belarus, Alexander Lukaşenko.

Preşedintele bielorus i-a fost aliat Rusiei înainte şi la startul invaziei, dar s-a declarat neutru imediat după înteţirea atacului.

Cea mai recentă demonstraţie a acestor dispositive a fost făcută într-un exerciţiu în Marea Mediterană cu bombardiere cu rază lungă de acţiune nucleară şi avioane de luptă înarmate cu rachete hipersonice situate în baza aeriană siriană Khmeimim.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici