Klaus Iohannis a pensionat un procuror şef din DNA

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul pentru eliberarea din funcţia de procuror a lui Constantin Claudiu Dumitrescu, procuror şef al Serviciului de combatere a corupţiei la nivel înalt din cadrul Secţiei de combatere a corupţiei a DNA, pentru că se pensionează.

313 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis a pensionat un procuror şef din DNA

Klaus Iohannis a pensionat un procuror şef din DNA

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat miercuri decretul privind eliberarea din funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a Mihaelei Gulii – pensionare.

De asemenea, şeful statului a semnat şi decretul privind eliberarea din funcţia de procuror a lui Constantin Claudiu Dumitrescu, procuror şef al Serviciului de combatere a corupţiei la nivel înalt din cadrul Secţiei de combatere a corupţiei a Direcţiei Naţionale Anticorupţie – pensionare, la data de 1 august 2022.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici