Klaus Iohannis dă vina pe PSD, după accidentul teribil, soldat cu 10 morţi: Nepăsarea criminală şi lipsa de autostrăzi ucide/ Cuc îi răspunde: „Ruşine”, „Se urcă pe cadavre în scop electoral”

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, sâmbătă, după ce 10 persoane au murit în urma unui accident produs în zona Ialomiţa, că de vină e nepăsarea „criminală” a PSD şi lipsa de infrastructură decentă. Şeful statului a transmis condoleanţe.

4578 afișări
Imaginea articolului Klaus Iohannis dă vina pe PSD, după accidentul teribil, soldat cu 10 morţi: Nepăsarea criminală şi lipsa de autostrăzi ucide/ Cuc îi răspunde: „Ruşine”, „Se urcă pe cadavre în scop electoral”

Iohannis, după accidentul teribil, soldat cu 10 morţi: Nepăsarea criminală a PSD şi lipsa de autostrăzi ucide

„Avem nevoie de infrastrcutură rutieră, digitală. Astăzi avem din păcate încă o dată un exemplu de ce este absolută nevoie, de infrastrcutură decentă. Azi-dimineaţă la 6 şi ceva am primit un mesaj cutremurător. Între Urziceni şi Slobozia a avut loc un accident rutier groaznic cu 10 morţi şi aproape 10 răniţi grav. M-a întristat foarte mult. Ce poţi să spui, condoleanţe şi îmi pare foarte rău. Ce să înţelegem de aici? Să înţelegem că lispa de infrastrcutură ucide, precum şi corupţia ucide. Această nepăsare criminală a PSDiştilor costă vieţi de români. Dragii mei, avem nevoie de această infrastrcutră. Ideea cu autostrada nu este doar o ambiţie politică, în niciun caz un moft. Acum, în secolul XXI, secolul mobilităţii avem nevoie de infrastructură ca de aer, altfel pur şi simplu vom rămâne în urmă”, a declarat Klaus Iohannis, în Iaşi.

Şeful statului susţine că România a rămas în urmă.

„Cum în urmă trebuie să recunoaştem a rămas România, fiindcă am avut din nefericire atâţia ani la conducere PSD. PSD este principalul motiv al rămânerii în urmă a României”, a adăugat Iohannis.

Bilanţul final al accidentului rutier produs în zona localităţii Sfântul Gheorghe din Ialomiţa arată că 10 oameni au murit şi şapte au fost răniţi. Poliţiştii rutieri au stabilit că accidentul s-a produs după ce TIR-ul a pătruns pe contrasens şi a lovit microbuzul care ducea, sâmbătă dimineaţa, pasagerii spre locurile de muncă.

 

Răzvan Cuc: Iohannis se urcă pe cadavre în scop electoral. Ruşine, domnule preşedinte!

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc îl acuză pe Klaus Iohannis că „se urcă pe cadavre în scop electoral” şi că tragedia din Ialomiţa în care au murit 10 oameni e doar o altă oportunitate pentru şeful statului pe care să o speculeze electoral pentru a obţine voturi.

„ Am citit cu stupoare şi indignare declaraţia preşedintelui Klaus Iohannis. Au murit 10 oameni şi domnului Iohannis îi arde de declaraţii politice. Constat că singurul scop al lui Klaus Iohannis în funcţia de preşedinte este să se urce pe cadavre în scop electoral. Ceea ce pentru noi, românii, dar mai ales pentru familiile victimelor, este o tragedie fără margini, pentru Klaus Iohannis este doar o altă situaţie pe care să o speculeze electoral. V-aţi mai urcat astăzi pe încă 10 cadavre, domnule preşedinte. Va ajunge? Mai vreţi? Staţi la colţ că un cioclu şi aşteptaţi noi tragedii? Asta suntem noi, românii, pentru dumnevoastră? Doar cifre pe procesele verbale de vot? Să va fie ruşine! ”, a scris Răzvan Cuc, pe Facebook.

 

Taguri:
iohannis,
accident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici