La proba de matematică a tezelor cu subiect unic- varianta 8

Cei peste patru sute de mii de elevi care susţin tezele cu subiect unic au de rezolvat, la proba de matematică, varianta cu numărul 8, din zece posibilă, extrasă miercuri dimineaţă.

188 afișări
Imaginea articolului La proba de matematică a tezelor cu subiect unic- varianta 8

La proba de matematică a tezelor cu subiect - varianta 8

Cele 896 de centre de comunicare din ţară vor prelua, decripta şi multiplica variantele de subiect. Acestea trebuie distribuite către unităţile de învăţământ până la ora 11.30. Proba este programată să înceapă la ora 12.00, iar durata susţinerii este de 2 ore din momentul primirii subiectelor de către fiecare elev.

Sunt aşteptaţi să participe cei peste 432.000 de elevi înscrişi la începutul anului şcolar 2007-2008 în cele două clase (218.802 în clasa a VII-a şi 214.162 în clasa a VIII-a). Elevilor aparţinând minorităţilor naţionale, care au urmat cursurile disciplinelor la care se susţin tezele în limba maternă, li se asigură subiectele de teză în limba maternă studiată.

Subiectele au un grad de dificultate mediu şi sunt elaborate în cadrul Centrului Naţional pentru Curriculum şi Evaluare în Învăţământul Preuniversitar, conform programei şcolare parcurse până la data desfăşurării tezei şi cu temele selectate din programa şcolară.

În semestrul I, calendarul tezelor pentru clasele a VII-a şi a VIII-a mai conţine următoarele probe: 11 decembrie - istorie/geografie (numai pentru clasa a VIII-a) şi 14 decembrie - limba şi literatura română (ambele clase).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici