Lacul IOR din Sectorul 3, accesibil pentru persoanele cu dizabilităţi

Modernizarea lacului va fi marcată printr-un eveniment organizat în parcul Titan.

119 afișări
Imaginea articolului Lacul IOR din Sectorul 3, accesibil pentru persoanele cu dizabilităţi

Lacul IOR din Sectorul 3, accesibil pentru persoanele cu dizabilităţi

Un ponton adaptat pentru persoane cu nevoi speciale va fi montat pentru a permite accesul pe Lacul IOR. Odată încheiat evenimentul, pontonul va rămâne în parcul Titan şi va fi folosit de persoanele cu dizabilităţi.

La pontonul de pe lac, sâmbătă, de la ora 14.00, vor da startul unui maraton al distracţiei şi vor vâsli „spre normalitate”, în caiace adaptate, campioni olimpici, sportivi de performanţă, personalităţi publice şi vedete.

La eveniment, vor participa şi sute de persoane cu nevoi speciale, precum şi copii din centrele de plasament din Bucureşti, anunţă Biroul de Presă al Primăriei Sectorului 3.

Evenimentul face parte dintr-un amplu proiect de accesibilizare a lacurilor urbane din ţară, "Spre normalitate în caiace adaptate".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici