Lapoviţă la Vârful Omu

Precipitaţii sub formă de lapoviţă au căzut, în noaptea de marţi spre miercuri, în Munţii Bucegi, la o altitudine de peste 2.500 de metri, acesta fiind primul astfel de fenomen înregistrat toamna aceasta de staţia meteo de la Vârful Omu.

154 afișări
Imaginea articolului Lapoviţă la Vârful Omu

Lapoviţă la Vârful Omu (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor staţiei meteorologice de la Vârful Omu, în noaptea de marţi spre miercuri în Munţii Bucegi, la peste 2.500 de metri altitudine, au căzut precipitaţii mixte, temperaturile înregistrate în cursul nopii fiind de 0,1 grade Celsius.

Acesta este primul astfel de fenomen înregistrat în această toamnă la staţia meteo situată la 2.504 metri altitudine, însă temperatura înregistrată marţi noaptea noaptea nu este cea mai mică din toamna aceasta.

Conform sursei citate, în 1 septembrie termometrele staţiei de la Vârful Omu au arătat temperaturi de minus 0,2 grade Celsius.

Miercuri dimineaţă, la Vârful Omu a fost ceaţă şi s-au înregistrat temperaturi de un grad Celsius.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici