Lăzăroiu: Administraţia e numeroasă şi populată "semnificativ" de incompetenţi

Ministrul Muncii, Sebastian Lăzăroiu, a declarat miercuri, într-un interviu pentru Gândul, că în administraţie sunt încă foarte mulţi angajaţi, un număr semnificativ dintre aceştia fiind calificaţi de ministrul Muncii drept "incompetenţi".

224 afișări
Imaginea articolului Lăzăroiu: Administraţia e numeroasă şi populată "semnificativ" de incompetenţi

Lăzăroiu: Administraţia e numeroasă şi populată "semnificativ" de incompetenţi (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

În opinia ministrului Muncii, corect ar fi să se dea salarii mai mari bugetarilor, dar să fie păstraţi doar cei care sunt competenţi.

"Ceilalţi să ne lase! (...) Ai stat degeaba vreo trei ani de zile şi ţi-a convenit că ala de la privat muncea mult şi câştiga mai puţin", a mai spus Sebastian Lăzăroiu în interviul pentru Gândul.

Ministrul s-a declarat nemulţumit de atitudinea angajaţilor de la stat, care susţin că muncesc mai puţin pentru că le-au scăzut veniturile.

"E această atitudine: «Mă plăteşti mai puţin, muncesc mai puţin», care nici mie nu-mi place, pentru că e un risc mare să ai nu neapărat un blocaj, dar să meargă pe avarii administraţia. «Pentru că mi-ai tăiat salariul, şi eu stau de la 8.30 la 16.30 şi încerc să muncesc cât mai puţin» e într-adevăr o problemă şi o simt în minister. Şi cred că toţi o simt în administraţie", a mai spus ministrul Muncii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici