Lege dură votată la Senat: Şoferii condamnaţi pentru că au condus beţi sau drogaţi, fără permis 10 ani

  • Senatul a votat luni legea prin care şoferii condamnaţi pentru conducerea vehiculelor băuţi sau drogaţi pierd dreptul de a redobândi permisul pentru o perioadă de până la 10 ani.
  • Niciun senator nu a votat împotrivă.
  • Acum, legea merge la vot final în Camera Deputaţilor.
2404 afișări
Imaginea articolului Lege dură votată la Senat: Şoferii condamnaţi pentru că au condus beţi sau drogaţi, fără permis 10 ani

S-a votat la Senat: Şoferii condamnaţi pentru că au condus beţi sau drogaţi, fără permis 10 ani

Senatorul Robert Cazanciuc (PSD), fost ministru al Justiţiei, anunţă, luni, că Senatul a votat legea prin care şoferii condamnaţi pentru conducerea vehiculelor băuţi sau drogaţi pierd dreptul de a redobândi permisul pentru o perioadă de până la 10 ani.

„Aşa cum am promis, continuăm planul de măsuri pentru reducerea numărului de morţi pe drumurile României, declasând-o de pe primul loc la decesele rutiere, în ultimii şase ani. După Legea Anastasia, a venit, ţinându-mi promisiunea, modificarea legislativă prin care şoferii prinşi cu alcoolemie mai mare de 0,8/mie sau drogaţi nu mai pot redobândi permisul în decurs de până la 10 ani”, spune Cazaznciuc, pe pagina sa de Facebook.

În favoarea legii au votat 101 senatori Niciunul nu a votat împotrivă.

Legea merge pentru decize finală la Camera Deputaţilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
şofer,
condamnat,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici