Liceeni din familii cu venituri mici vor primi lunar 180 lei

Elevii de clasele IX-XI care provin din familii al căror venit brut lunar pe membru de familie, realizat în ultimele trei luni, este de maximum 150 lei vor beneficia de un sprijin financiar lunar în cuantum de 180 lei, în cadrul Programului naţional de protecţie socială denumit "Bani pentru liceu".

27 afișări
Imaginea articolului Liceeni din familii cu venituri mici vor primi lunar 180 lei

Liceeni din familii cu venituri mici vor primi lunar 180 lei (Imagine: Mediafax Foto)

Guvernul a decis, miercuri, printr-o hotărâre, continuarea acestui program pentru anul şcolar 2008-2009, după ce în anul şcolar anterior au benficiat de acest program 140.000 de elevi.

Pentru a beneficia de acest sprijin financiar, elevii trebuie să transmită o cerere, cu autorizarea reprezentatntului legal, în perioada 15 septembrie-1 octombrie, la unitatea de învăţământ la care sunt înscrişi.

Suma alocată de Guvern pentru acest program în anul şcolar anterior a fost de 210 milioane lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici