Licitaţie pentru refacerea aleilor din zonele Mihai Bravu, Pantelimon, Lacul Tei şi Teiul Doamnei

Administraţia Domeniului Public a Sectorului 2 organizează o licitaţie pentru refacerea sistemului de alei din zonele Mihai Bravu, Pantelimon, Lacul Tei şi Teiul Doamnei, valoarea estimată a contractului fiind de aproape 15 milioane de lei.

66 afișări
Imaginea articolului Licitaţie pentru refacerea aleilor din zonele Mihai Bravu, Pantelimon, Lacul Tei şi Teiul Doamnei

Licitaţie pentru refacerea aleilor din zonele Mihai Bravu, Pantelimon, Lacul Tei şi Teiul Doamnei (Imagine: Mediafax Foto)

Va fi astfel reabilitat sistemul rutier de alei din sector, care totalizează 55.976 de metri pătraţi, defalcat în două pachete: zonele Mihai Bravu, Pantelimon, respectiv Lacul Tei şi Teiul Doamnei. Valoarea estimată a contractului este de 14.893.697 de lei, fără TVA. Contractul va fi plătit cu fonduri de la bugetul local.

Termenul limită pentru depunerea cererilor pentru caietele de sarcini şi documentaţia suplimentară este 18 septembrie, iar cer pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 24 septembrie. Ofertele vor fi deschise pe 24 septembrie, la ora 12.00.

Pentru a se înscrie la licitaţie participanţii trebuie să plăteasc o taxă de 100 de lei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici