Linia tramvaiului 31 din Bucureşti, blocată de căderea unui copac

Circulaţia pe linia tramvaiului 31 era blocată, luni la prânz, din cauza unui copac căzut pe strada Alexandru I. Cuza din sectorul 1al Capitalei vântul puternic doborând arborele, informează surse RATB.

16 afișări
Imaginea articolului Linia tramvaiului 31 din Bucureşti, blocată de căderea unui copac

Linia tramvaiului 31 din Bucureşti, blocată de căderea unui copac

"Pe strada Alexandru Ioan Cuza din sectorul 1 al Capitalei circulaţia este blocată din cauza unui copac căzut peste linia de tramvai. În cădere pomul a lovit şi unul din tramvaiele aflate în circulaţie", a declarat, pentru MEDIAFAX, surse din RATB.

Sursa citată a precizat că nu sunt înregistrate victime, tramvaiul nefiind grav avariat, iar circulaţia se va relua în cel mai scurt timp.

Angajaţi ai Administraţiei Domeniului Public (ADP) din sectorul 1 acţionează pentru degajarea liniei de tramvai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici