Liniuţe făcute pe centura ocolitoare din Târgu Jiu. Între şoferi, unul cu permis din februarie

  • Mai mulţi şoferi au intrat cu maşinile pe un sector în lucru al variantei ocolitoare a municipiului Târgu Jiu, în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă, iar din cauza vitezei, unul dintre ei s-a izbit frontal de un parapete.
  • Se pare că aceştia făceau liniuţe.
  • Un şofer avea permis din februarie.
345 afișări
Imaginea articolului Liniuţe făcute pe centura ocolitoare din Târgu Jiu. Între şoferi, unul cu permis din februarie

Liniuţe făcute pe centura ocolitoare din Târgu Jiu. Între şoferi, unul cu permis din februarie

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Craiova, în noaptea de vineri spre sâmbătă mai mulţi şoferi au intrat cu autoturismele pe un sector aflat în lucru al Variantei Ocolitoare a municipiului Târgu Jiu.

Din cauza vitezei mari de deplasare, unul dintre şoferi s-a izbit frontal de un parapete din beton, tip New Jersey, care avea rolul de a bloca accesul pe un alt sector al şantierului.

Nu au fost înregistrate victime, iar şoferul, care avea permis de două luni, cât şi pasagerul au fost transportaţi la spital fără răni grave.

Se pare că şoferii vitezomani făceau liniuţe.

În urma impactului, parapetele din beton, greu de aproximativ 4 tone, a fost aruncat la peste 10 metri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici