Lista celor nouă spitale din Bucureşti care asigură asistenţa medicală de urgenţă în minivacanţa de Sfânta Maria

Nouă unităţi medicale din Capitală sunt mobilizate pentru a asigura în permanenţă asistenţa de urgenţă, cu prilejul minivacanţei de Sfânta Maria, în perioada 12-15 august, informează Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti.

3087 afișări
Imaginea articolului Lista celor nouă spitale din Bucureşti care asigură asistenţa medicală de urgenţă în minivacanţa de Sfânta Maria

Nouă spitale din Bucureşti asigură asistenţa medicală de urgenţă în minivacanţa de Sfânta Maria

Spitalul Floreasca, Spitalul Universitar, Sfântul Pantelimon, Sfântul Ioan, Bagdasar-Arseni, Spitalul de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, Spitalul de Urgenţe Oftalmologice, Spitalul „Grigore Alexandrescu” şi Spitalul „Marie Curie” vor asigura serviciile de urgenţă, informează DSP.

Serviciul de Ambulanţă al Capitalei va avea program normal de lucru, iar DSP va asigura un serviciu de gardă permanent.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici