Lista superofertelor de telefonie de Sărbători. De ce să te fereşti?

Companiile de telefonie îşi aşteaptă clienţii, în luna cadourilor, cu oferte greu de refuzat. Concurenţa este cu atât mai aprigă cu cât numărul de cartele SIM active a depăşit demult populaţia României, ajungând la circa 24,5 milioane unităţi, informează "Gândul".

12 afișări
Imaginea articolului Lista superofertelor de telefonie de Sărbători. De ce să te fereşti?

Lista superofertelor de telefonie de Sărbători. De ce să te fereşti? (Imagine: Nicu Mircea/Mediafax Foto)

Ofertele se adresează celor care, de exemplu, îşi doresc un iPhone cu mai puţin de 100 de euro şi care nu sunt deranjaţi să devină clienţi "captivi" pentru cel puţin doi ani. În oferte sunt incluse până la şase luni de gratuitate la abonamente.

Citeşte mai multe despre ofertele companiilor de telefonie mobilă cu prilejul sărbătorilor de iarnă pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici