Liviu Pop: Poate ar trebui să vedem şi masterul dat în Norvegia de Băsescu

Ministrul interimar al Educaţiei, Liviu Pop, a declarat, în faţa sediului ANI, că dacă tot sunt verificate CV-urile politicienilor, poate şi masterul dat în Norvegia de preşedintele Traian Băsescu ar trebui verificat, dând de înţeles că şi şeful statului ar fi plagiat.

1885 afișări
Imaginea articolului Liviu Pop: Poate ar trebui să vedem şi masterul dat în Norvegia de Băsescu

Liviu Pop (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Îmi pun şi eu întrebări, dacă e să dăm explicaţii...", a spus Pop.

Ministrul interimar al Educaţiei, Liviu Pop, s-a prezentat, luni, la Agenţia Naţională de Integritate (ANI), în legătură cu verificarea pe care au demarat-o inspectorii de integritate la adresa sa pentru conflict de interese.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici