Localităţi din 31 de judeţe primesc finanţare pentru 68 de noi proiecte de infrastructură

Ministrul Adrian-Ioan Veştea a semnat, luni, la sediul MDLPA, 68 de noi contracte de finanţare prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, în valoare totală de 757.551.463,51 de lei.

3370 afișări
Imaginea articolului Localităţi din 31 de judeţe primesc finanţare pentru 68 de noi proiecte de infrastructură

Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, prevăd modernizarea drumurilor de interes local, înfiinţarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a reţelelor de canalizare menajeră şi a staţiilor de epurare a apelor uzate.

De asemenea, se are în vedere şi sistematizarea şi construirea de şanţuri colectoare de scurgere şi evacuare a apelor pluviale.

„Le-am solicitat colegilor din administraţia publică locală să promoveze şi să demareze proiecte integrate, care să aducă plus valoare în dezvoltarea comunităţilor pe care le administrează. De asemenea, odată pornite lucrările, i-am sfătuit să urmărească atent execuţia acestora şi să respecte întocmai proiectele”, a subliniat ministrul Dezvoltării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici