Video Locatar al blocului ars din Chiajna, al cărui apartament a fost distrus: Nu ştiu ce să fac, nu aveam asigurare | FOTO, VIDEO

Aproximativ 30 de familii din cele două imobile nou construite din Chiajna, a căror mansardă a ars vineri, sunt nevoite acum să-şi găsească locuinţe temporare.

3244 afișări

"Tot era ars. Sută la sută. Nu ştiu de la ce a pornit, am înţeles că de la instalaţia electrică nefăcută bine. Voi face ceea ce fac toţi. Nu aveam apartamentul asigurat. Dezvoltatorul de ieri a fugit. Îl mai vedeţi pe uneva? Sunt nişte aghiotanţi care îi iau apărarea, nu spun nimic. Apartamentul e sută la sută ars", a declarat unul dintre locatari.

Anchetatorii au deschis dosar penal pentru distrugere din culpă şi încearcă să vadă care a fost cauza incendiului.

"Se face cercetare la faţa locului, este o echipă de criminalişti. S-a întocmit un dosar pe distrugere din culpă şi se fac cercetări în acel dosar", a declarat, pentru MEDIAFAX, Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt al Poliţiei Ilfov.

Un incendiu violent a izbucnit, vineri, la mansarda a două blocuri învecinate din localitatea ilfoveană Chiajna. Intervenţia pompierilor a fost îngreunată din cauză că în zonă nu există hidranţi. Incendiul a fost localizat după aproximativ două ore. O femeie însărcinată, în vârstă de 23 de ani, care a fost expusă la fum în urma incendiului de la blocurile din Chiajna, a fost transportată la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. 20 de maşini de stingere şi cinci autoscări din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au fost trimise la faţa locului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici