Locomotiva unui tren care circula pe ruta Bârlad - Galaţi a luat foc

Locomotiva trenului personal 7656, care circula pe ruta Bârlad - Galaţi, a luat foc, vineri, la aproximativ 20 de kilometri de Bârlad, dar nu s-au înregistrat victime.

196 afișări
Imaginea articolului Locomotiva unui tren care circula pe ruta Bârlad - Galaţi a luat foc

Locomotiva unui tren care circula pe ruta Bârlad - Galaţi a luat foc (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Incendiul a izbucnit vineri, în jurul orei 15.30. Personalul de pe locomotivă a intervenit cu stingătoarele din dotare şi a solicitat intervenţia pompierilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi.

"Este vorba de o degajare de fum la locomotiva trenului personal 7656. Nu ştim exact care sunt motivele producerii incendiului, vă putem spune însă că nu sunt victime. Garnitura de tren are patru vagoane. Nu ştim până acum câţi pasageri se află în acel tren, dar ţinând cont de oră şi de faptul că trenul abia plecase din staţia Bârlad, nu cred că erau mulţi pasageri în tren.", a declarat Ecaterina Pricope, directorul Regionalei de călători CFR Galaţi.

Potrivit sursei citate, s-a solicitat intervenţia unei alte locomotive, care să transporte vagoanele către Galaţi, dacă va fi nevoie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici