Locuitorii Snagovului, chemaţi duminică la referendum pentru construirea unui circuit Grand Prix

Locuitorii comunei Snagov vor fi chemaţi, duminică, de autoritatea locală, la un referendum prin care să decidă dacă sunt de acord cu schimbarea categoriei de folosinţă pentru 56 de hectare din islaz, teren pe care ar putea fi construit un circuit de Grand Prix One.

1 afișare
Imaginea articolului Locuitorii Snagovului, chemaţi duminică la referendum pentru construirea unui circuit Grand Prix

Locuitorii Snagovului, chemaţi duminică la referendum pentru construirea unui circuit Grand Prix

Primarul Muşat Apostol declara, joi, pentru MEDIAFAX, că acest teren, respectiv o porţiune din islazul comunal, este propiretate privată a localităţii, motiv pentru care nu se poate construi nimic pe el fără acordul cetăţenilor.

"Oricum, ca islaz nu este folosit, pentru că efectivul de animale din Snagov a scăzut drastic în ultimii ani, ajungând acum la 27 de vaci şi 20 de oi. Aşa că preferăm să se construiască aici un complex comercial şi turistic, care să creeze 3.000 de locuri de muncă, după spusele investitorului", adăuga primarul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici