Lucrări de reabilitare pe şapte străzi din sectoarele 1 şi 5

Administraţia Străzilor începe, vineri noaptea, lucrări de reabilitare pe şapte străzi din sectoarele 1 şi 5, circulaţia fiind restricţionată de la 45 de zile la cinci luni.

24 afișări
Imaginea articolului Lucrări de reabilitare pe şapte străzi din sectoarele 1 şi 5

Lucrări de reabilitare pe şapte străzi din sectoarele 1 şi 5 (Imagine:Mediafax Foto)

Astfel, pe strada Anghel Saligny traficul va fi complet restricţionat, lucrările de reabilitare urmând să fie efectuate între Splaiul Independenţei şi strada Domniţa Anastasia pentru o perioadă de aproximativ patru luni. Autorităţile municipale precizează că şoferii pot merge pe ruta ocolitoare strada Elie Radu - Bulevardul Regina Elisabeta - strada Domniţa Anastasia.

Pe strada Salviei circulaţia va restricţionată pe o singură bandă timp de cinci luni, lucrările urmând a fi efectuate între străzile Trompetului şi Bachus.

Potrivit unui comunicat de vineri al municipalităţi, începând de marţi vor fi demarate lucrări pe alte patru artere. Astfel, pe strada Bachus circulaţia va fi restricţionată pe o singură bandă timp de cinci luni, lucrările urmând a fi efectuate între strada Băjeşti şi Prelungirea Ferentari.

Pe strada Freamătului circulaţia va fi restricţionată timp de trei luni pe o singură bandă iar pe strada Humuleşti se va circula tot pe o singură bandă, timp de cinci luni.

Pe strada Baldovin Pârcălabul va fi închisă circulaţia timp de 45 de zile, lucrările urmând a fi efectuate între strada Dinicu Golescu şi strada Gării. Municipalitatea recomandă ca rută ocolitoare străzilei Cameliei, Buzeşti şi Mircea Vulcănescu.

De asemenea, începând de joi dimineaţă vor fi începute lucrările pe strada Maltopol, care va fi închisă circulaţiei timp de 45 de zile, ruta ocolitoare fiind pe străzile Cameliei, Buzeşti şi Mircea Vulcănescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici