Lucrările la Magistrala 5 au început în 2011. După mai multe amânări, s-au finalizat

  • Lucrările la M5 au început în 2011
  • Proiectul a costat 3,2 miliarde de lei
  • Linia de metrou are 10 staţii
495 afișări
Imaginea articolului Lucrările la Magistrala 5 au început în 2011. După mai multe amânări, s-au finalizat

Sursa foto: Mediafaxfoto

Magistrala 5, linia de metrou la care s-a lucrat nouă ani de zile, te va duce de mâine de la Eroilor până la Râul Doamnei. Lucrările au început în 2011, iar primul termenul iniţial de finalizare trebuia să fie patru ani mai târziu, în 2015. Însă acesta a fost amânat de la ministru la ministru. Doar în ultimele 10 luni, deschiderea M5 a fost amânată de trei ori. După ultimul termen depăşit, 30 iunie anul acesta, oficialii nu au mai anunţat un altul, până ieri.

RĂZVAN CUC – fost ministru al Transporturilor în octombrie 2019: Pot pune în trafic, pot da în circulaţie Magistrala 5, asta la sfârşit de decembrie 2019. 

LUCIAN BODE -ministrul Transporturilor declara în ianuarie 2020: În Drumul Taberei, am discutat cu antreprenorul, am discutat cu cei care lucrează la structuri. Termenul este iunie 2020, dacă nu, unde este domnul director? Pe aceeaşi cale.

 LUCIAN BODE – ministrul Transporturilor, declară în prezent: Suntem pregătiţi să dăm în trafic cu călători linia de metrou Drumul Taberei – Eroilor în cursul zilei de mâine, 15 septembrie. Aşa cum aţi spus, după semnarea celor două procese verbale, am anunţat public că Metrorex va realiza o serie de activităţi administrative astfel încât începând cu data de 15 septembrie, Magistrala 5 să poată fi dată în exploatare cu călători. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici