Ludovic Orban promite că stadioanele vor fi gata la timp pentru Euro 2020

  • Ludovic Orban susţine că stadioanele vor fi gata la termen
  • Orban nu a vrut să facă un pariu în acest sens
  • România va găzdui Euro 2020
1105 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban promite că stadioanele vor fi gata la timp pentru Euro 2020

Orban promite că stadioanele vor fi gata la timp pentru Euro 2020

„Găsim soluţii de colaborare Primăria Râşnov şi Consiliul Judeţean Braşov. Se găsesc resurse”, a afirmat Ludovic Orban, sâmbătă, la Râşnov, întrebat dacă vor fi finalizate tribuna şi nocturna de acolo, investiţie care necesită peste un milion de euro.

Întrebat dacă face pariu că anul viitor va veni iar şi tribuna va fi gata, premierul a spus ferm: „Dar sunt convins. Nici măcar nu fac pariu pentru că îl pierdeţi”.

El a oferit garanţii şi că stadioanele vor fi gata la timp pentru Euro 2020.

„Au bătut pasul pe loc până ne-am aşezat noi la guvernare. Uitaţi-vă cu ce viteză se mişcă constructorii cu stadioanele şi veţi vedea că ele până la urmă vor fi terminate în termenele în care s-au angajat constructorii faţă de mine, nu faţă de fostele guverne. Dacă există voinţă se poate face orice, Din partea noastră există voinţă”, a conchis Orban.

Ludovic Orban s-a aflat, sâmbătăla Râşnov, unde se desfăşoară Campionatul Mondial de sărituri cu schiurile. Evenimentul nu va mai avea loc, în România, dacă până anul viitor nu va exista o tribună şi o nocturnă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici