VIDEO  Lui Macron i-a dispărut ceasul de lux în timpul interviului TV

Pe reţelele de socializare se vehiculează teoria că preşedintele Franţei, confruntat cu proteste de stradă din pricina legii care creşte vârsta de pensionare, a vrut să ascundă obiectul de lux, pentru a nu alimenta polemica.

3044 afișări
Imaginea articolului Lui Macron i-a dispărut ceasul de lux în timpul interviului TV

Imaginele cu preşedintele Emmanuel Macron în timpul interviului în direct de miercuri de la TV, de la Elysée, circulă pe reţelele de socializare franceze

În imagini, Macron este văzut răspunzând animat la o întrebare şi lovindu-şi încheietura mâinii de masă şi făcând zgomot cu ceasul de la încheietura mâinii stângi.

Imediat, preşedintele şi-a băgat mâinile sub masă, apoi braţele sale nu mai conţineau ceasul.

„Când e vorba de salariul minim – a comentat pe Twitter deputatul La France Insoumise, Clémence Guetté –, preşedintele îşi scoate frumosul ceas de lux, sub masă”. Tweet-ul a fost redistribuit de câteva mii de ori.

Şi comentat de oponenţii preşedintelui care susţin că la încheietura mâinii lui Macron era un ceas de 80.000 de euro.

„Contrar celor spuse pe reţelele de socializare – au precizat surse apropiate lui Macron la radio France Info – preşedintele nu şi-a dat jos ceasul pentru a-l ascunde, ci pentru că tocmai îl lovise cu putere de masă”.

În ceea ce priveşte modelul purtat de şeful statului francez, este vorba de un Bell & Ross BRV192 personalizat cu însemnele Preşedinţiei Republicii, a precizat anturajul acestuia.

Este un model vândut pe piaţă cu în jur de 2.000 de euro, iar „de peste un an şi jumătate îl poartă zi de zi”, precizează sursa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici