Lumea ireală din sudul României. Cum merg oamenii pe acoperişuri din cauza ninsorilor - VIDEO

Sute de oameni din sudul ţării împart o lume ireală. Dacă apuci să intri în satele izolate, vezi doar hornurile şi gospodari care merg pe acoperişuri. Pe rând însă, autorităţile încearcă să redeschidă drumurile, ca să ajungă la fiecare în parte.

1433 afișări
Imaginea articolului Lumea ireală din sudul României. Cum merg oamenii pe acoperişuri din cauza ninsorilor - VIDEO

Lumea ireală din sudul României. Cum merg oamenii pe acoperişuri din cauza ninsorilor

Deja se circulă fără probleme pe şoselele care leagă Bucureştiul de Moldova, Giurgiu, Ialomiţa şi Constanţa.

La trei kilometri de drumul european 85, se ajunge numai pe jos în localitatea Corbu. Nămeţii uriaşi de patru metri au acoperit şi locuinţele de aici. Doar după vârfurile acoperişurilor îţi dai seama că ar putea fi o aşezare omenească. Numai că aici se merge practic pe case.

Ca să intre la căldură, oamenii coboară prin nişte transee. Ai spune că stau sub pământ, însă, de fapt, stau sub... zăpadă.

S-au ajutat între ei cum au putut. Tinerii au fost cei care au încercat să croiască drum. Acum potecile sunt făcute între hornuri.

Citeşte mai multe despre lumea ireală din sudul României pe www.stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici