Luni are loc proba scrisă la limba română a Evaluării naţionale de la finalul clasei a II-a

Luni, 10 aprilie, au loc probele scrise la Limba română şi Limba maternă din cadrul Evaluării naţionale de la finalul clasei a II-a, potrivit calendarului publicat de Ministerul Educaţiei Naţionale.

659 afișări
Imaginea articolului Luni are loc proba scrisă la limba română a Evaluării naţionale de la finalul clasei a II-a

Luni are loc proba scrisă la limba română a Evaluării naţionale de la finalul clasei a II-a

Pe 11 aprilie, vor avea loc probele citite la Limba română şi Limba maternă din cadrul Evaluării naţionale de la finalul clasei a II-a, pe 12 aprilie proba la Matematică, iar pe 13 aprilie vor avea loc probele scrise şi citite la Limba română pentru minorităţile naţionale.

În ceea ce priveşte evaluarea naţională de la finalul clasei a IV-a 2017, pe 3 mai 2017 va avea loc proba la Limba română, pe 4 mai 2017, la Matematică, iar pe 5 mai 2017, la Limba maternă.

În schimb, evaluarea naţională de la finalul clasei a VI-a are loc pe 10 şi 11 mai, cu probele la Limbă şi comunicare, respectiv Matematică şi ştiinţe.

Este al patrulea an consecutiv în care elevii susţin aceste evaluări. Rezultatele nu se trec în catalog, dar vor fi evaluate la nivelul fiecărei şcoli.

Ordinul pentru calendarul evaluărilor a fost publicat în Monitorul Oficial pe 7 septembrie 2016.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici