MAE: Autorităţile israeliene au închis principalele artere spre Ierusalim, din cauza ninsorii

Autorităţile israeliene sfătuiesc persoanele care doresc să viziteze Ierusalimul în viitorul apropiat să evite deplasările în zonă, mai ales că principalele artere către Oraşul Sfânt au fost închise, din cauza ninsorii continue, informează MAE.

80 afișări
Imaginea articolului MAE: Autorităţile israeliene au închis principalele artere spre Ierusalim, din cauza ninsorii

MAE: Autorităţile israeliene au închis principalele artere spre Ierusalim, din cauza ninsorii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, urmare a ninsorii continue şi a înzăpezirii unui număr însemnat de autoturisme pe traseele principale care asigură accesul spre Ierusalim, autorităţile au luat decizia de a închide circulaţia pe aceste rute.

De asemenea, acestea au adresat tuturor persoanelor care doresc să viziteze Ierusalimul în viitorul apropiat rugămintea de a evita deplasările în această zonă.

Pe de altă parte, MAE comunică faptul că, în intervalul 16-22 decembrie 2013, condiţiile meteo se vor ameliora. Conform serviciului meteo israelian, nu vor mai fi înregistrate precipitaţii masive, dar temperaturile se vor menţine scăzute.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă tuturor cetăţenilor români care doresc să se deplaseze pe teritoriul acestui stat să manifeste prudenţă şi să consulte site-urile de specialitate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici