MAE susţine Declaraţia Înaltului Reprezentant al UE privind anexarea ilegală a peninsulei Crimeea

MAE susţine şi se alătură Declaraţiei Înaltului Reprezentant al UE pentru Afaceri Externe şi Politica de Securitate privind anexarea ilegală a peninsulei Crimeea, condamnând ferm, încă o dată, încălcarea normelor de drept internaţional, potrivit unui comunicat transmis MEDIAFAX.

440 afișări
Imaginea articolului MAE susţine Declaraţia Înaltului Reprezentant al UE privind anexarea ilegală a peninsulei Crimeea

MAE susţine Declaraţia Înaltului Reprezentant al UE privind anexarea ilegală a peninsulei Crimeea

“La 4 ani de la anexarea ilegală de către Federaţia Rusă a Republicii Autonome Crimeea şi a oraşului Sevastopol, România condamnă ferm, încă o dată, încălcarea principiilor şi normelor de drept international”, se arată într-un comunicat transmis către MEDIAFAX de Ministerul de Afaceri Externe

Cu acest prilej, România reafirmă sprijinul său pentru suveranitatea şi integritatea teritorială a Ucrainei, precum şi poziţia sa de nerecunoaştere a anexării ilegale, potrivit comunicatului MAE.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici