Magdalena Militaru şi Denisa Cristodor au primit aviz pozitiv pentru a deveni membri ai Secţiei de procurori a CSM

Procurorul Bogdan Licu a primit aviz negativ din parte Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), în timp ce Maria Magdalena Militaru şi Adriana Denisa Cristodor au fost avizate pozitiv de membrii Secţiei de procurori a CSM, conform unui comunicat de presă al instituţiei.

614 afișări
Imaginea articolului Magdalena Militaru şi Denisa Cristodor au primit aviz pozitiv pentru a deveni membri ai Secţiei de procurori a CSM

Magdalena Militaru şi Denisa Cristodor au primit aviz pozitiv pentru a deveni membri ai Secţiei de procurori a CSM

„În data de 02 martie 2020, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, în urma derulării interviurilor programate, a avizat propunerile ministrului justiţiei de numire în funcţiile de prim adjunct al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, de adjunct al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi de procuror şef Secţie – Secţia urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, astfel: Domnul procuror Bogdan Dimitrie Licu pentru funcţia de prim adjunct al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – aviz negativ; Doamna procuror Maria Magdalena Militaru pentru funcţia de adjunct al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – aviz pozitiv; Doamna procuror Adriana Denisa Cristodor pentru funcţia de procuror şef Secţie – Secţia urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – aviz pozitiv”, conform sursei citate.

Conform legii, avizul CSM este unul consultativ, iar decizia finală aparţine preşedintelui României Klaus Iohannis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
oficial,
csm,
licu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici