Magistratul care a reclamat că a fost bătut de doi agenţi de poliţie, implicat într-un nou conflict, într-un magazin

Şeful Secţiei Penale a Judecătoriei Piteşti, Gabriel Apostol, care a avut recent o altercaţie cu doi poliţişti locali într-o benzinărie de pe A 1, a fost implicat, luni, într-un conflict cu angajaţii şi agenţii de pază ai unui magazin din Piteşti, care au sunat la 112, cerând intervenţia Poliţiei.

865 afișări
Imaginea articolului Magistratul care a reclamat că a fost bătut de doi agenţi de poliţie, implicat într-un nou conflict, într-un magazin

Magistratul care a reclamat că a fost bătut de doi agenţi de poliţie, implicat într-un nou conflict, într-un magazin

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, conflictul ar fi început în incinta magazinului de bricolaj din cartierul Găvana din Piteşti, unde magistratul venise să închirieze o remorcă. Ulterior, el ar fi intrat în conflict cu angajaţii magazinului, care au solicitat firmei de pază să îl evacueze pe judecător.

Agenţii de pază l-au scos pe bărbat din magazin, după mai multe schimburi de replici, iar în momentul în care a plecat din parcarea magazinului judecătorul a luat pe capota autoturismului un angajat al magazinului, care nu a fost rănit însă.

Magistratul şi-a continuat drumul, fiind căutat de poliţişti, în timp ce la faţa locului au ajuns poliţişti şi jandarmi, la solicitarea angajaţilor magazinului, care au sunat la 112.

Contactat telefonic, Alin Anton, avocatul magistratului, a declarat că judecătorul a intervenit între un conflict între angajaţii magazinului şi un client care încerca să schimbe un produs cumpărat care avea defecţiuni.

Avocatul mai spune că judecătorul a fost agresat de către angajaţii magazinului.

În 14 octombrie, preşedintele Secţiei Penale a Judecătoriei Piteşti, Gabriel Apostol, reclama că a fost lovit cu pumnii şi picioarele şi dat cu capul de gresie de către doi agenţi de la Poliţia Aurostrăzi, într-o benzinărie de pe Autostrada Bucureşti-Piteşti.

Magistratul susţinea că, în seara de 13 octombrie, se întorcea din Capitală spre casă, împreună cu fetiţa sa în vârstă de şapte ani, iar în benzinărie ar fi exclamat "Miliţia", într-o discuţie cu fiica sa. Ulterior, el ar fi fost atenţionat de către doi agenţi care se aflau în barul benzinăriei şi care i-ar fi reproşat că i-a jignit prin această expresie şi că le-ar fi vorbit la "per tu".

Un agent de pază al magazinului a depus plângere

Un agent de pază al magazinului de bricolaj din Piteşti unde şeful Secţiei penale a Judecătoriei Piteşti, Gabriel Apostol, a avut un conflict cu personalul şi cu mai mulţi paznici a depus o plângere pentru ameninţare, iar juristul unităţii va face o sesizare scrisă în legătură cu respectivul caz.

"Incidentul a fost sesizat printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, iar agenţii de ordine publică s-au deplasat la faţa locului. S-a înregistrat o plângere pentru ameninţare din partea unui agent de pază, deocamdată nu a fost înregistrată o plângere scrisă din partea vreunui angajat al magazinului, o reclamaţie urmând să fie formulată, marţi, de către juristul societăţii care deţine magazinul. Cazul va fi declinat pentru soluţionare la Parchet", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, comisar şef Dănuţ Dinu, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Avocatul magistratului din primul caz, Alin Anton, a precizat, luni seară, că nu este implicat în cel de-al doilea caz şi nu îl reprezintă pe judecător în cazul ultimului incident.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici