Mai multe persoane cazate la o pensiune din Braşov au ajuns la spital cu suspiciune de toxiinfecţie alimentară

7 persoane cazate la o pensiune din Bran, judeţul Braşov, au ajuns la Spitalul de Boli Infecţioase, cu suspiciune de toxiinfecţie alimentară, după ce au acuzat simptome specifice.

1308 afișări
Imaginea articolului Mai multe persoane cazate la o pensiune din Braşov au ajuns la spital cu suspiciune de toxiinfecţie alimentară

Mai multe persoane cazate la o pensiune din Braşov au ajuns la spital cu suspiciune de toxiinfecţie alimentară

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, 7 adulţi dintr-un grup de 22 de persoane cazate la pensiunea respectivă au acuzat simptomele specifice toxiinfecţiei alimentare.

Cele 7 persoane acuzat vărsături şi dureri de burtă.

Au intervenit SMURD Zărneşti, Ambulanţa Râşnov şi SAJ Braşov.

Cele şapte persoane au fost transportate la Spitalul de Boli Infecţioase Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici