Mai mulţi generali din SRI, trecuţi în rezervă prin decret prezidenţial

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, luni, mai multe decrete privind trecerea în rezervă a unor generali din Serviciul Român de Informaţii, printre aceştia numărându-se Ionel Bidireci, fost şef al Inspectoratului de Contraspionaj al SRI.

386 afișări
Imaginea articolului Mai mulţi generali din SRI, trecuţi în rezervă prin decret prezidenţial

Mai mulţi generali din SRI, trecuţi în rezervă prin decret prezidenţial

Conform unui comunicat transmis de Administraţia Prezidenţială, şeful statului a semnat, pe lângă decretul privitor la generalul maior - cu două stele Ionel Bidireci, şi trecerea în rezervă a generalului maior - cu două stele Marius-Sorin Brăteanu, fost şef al Secretariatului General al SRI.

De asemenea, au fost trecuţi în rezervă, prin decret prezidenţial, generalul de brigadă - cu o stea Alexandru Bureşin, fost şef al Brigăzii Antiteroriste, generalul de brigadă - cu o stea Ilie Zaharia şi generalul de brigadă - cu o stea Nicolae-Tudor-Ion Păducel.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici